Welkom op het ledenportaal van KC URV.
index.php?c=3.1.0.0.0.0.5.3&p[3.1.0.0.0.0.5.3][id]=2d2qfQiJRZ1H0JTQgeMj
 
Welkom op het ledenportaal van KC URV.

Hier kunt u zich inschrijven voor onze cursussen als u lid bent.
Indien uw partner ook wil deelnemen aan de lessen en de instructeur heeft hier geen bezwaar tegen, dan dient uw partner ingeschreven te zijn als gezinslid. Anders zijn wij en u niet verzekerd.

Bent u of uw partner nog geen lid? Meld u dat aan als nieuw lid. U krijgt een bevestiging van aanmelding. Daarna wordt uw lidmaatschap per e-mail bevestigd en kunt u zich inschrijven voor onze cursussen. ZORG DAT U EEN E-MAILADRES GEBRUIKT DAT U LEEST!

U bent lid van de URV totdat u zelf uw lidmaatschap schriftelijk of per mail opzegt bij ledenadministratie@kcurv.nl

Door uw inschrijving als lid geeft u de URV toestemming om uw persoonlijke gegevens te verwerken conform de privacyverklaring van de vereniging.
 
Als u inschrijft voor een cursus dient u de factuur vooraf te voldoen. U ontvangt na inschrijving een factuur met een link om met iDeal te betalen. Zodra uw betaling binnen is wordt uw inschrijving bevestigd. U kunt de betaling ook handmatig doen.
DE FACTUUR DIENT UITERLIJK TWEE WEKEN NA INSCHRIJVING TE ZIJN VOLDAAN.
Uw inschrijving als nieuw lid wordt automatisch geïncasseerd.

Met betrekking tot onze algemene informatie verstrekking; wij proberen u zoveel mogelijk op de hoogte te houden via onze website, www.kcurv.nl maar daarnaast ook via onze Facebook pagina.
Op deze pagina's brengen wij nieuwtjes en wetenswaardigheden, maar ook leuke foto's die tijdens de lessen genomen zijn.
Wij informeren u over allerlei evenementen die door ons georganiseerd worden, maar bijvoorbeeld ook wanneer de lessen door weersomstandigheden niet door kunnen gaan. Dit kan in de herfst/winter het geval zijn door harde wind, regen of gladheid en ijs, maar in de zomer in verband met een té hoge temperatuur, onweer etcetera.
Mochten de lessen afgezegd moeten worden, proberen wij dit uiterlijk voor 17:00 uur via de Facebook pagina te melden. 
Wij adviseren u daarom om lid te worden van onze Facebook pagina. De link naar onze Facebook pagina vindt u hier: URV Facebook

Maar de instructeur waar u les van krijgt zal afspraken met u maken over het afzeggen van de les, bijvoorbeeld via whatsapp of sms. Zorg ervoor dat uw instructeur in het bezit is van uw juiste mobiele telefoonnummer.

Neemt u ook kennis van onze huisregels? Deze vindt u hier.
En onze Algemene Voorwaarden hier.
 
De URV is een vereniging en daarom afhankelijk van vrijwilligers. Mocht u het leuk vinden om als vrijwilliger uw steentje bij te dragen bij de URV dan zijn wij hier erg blij mee! Dit kan bijvoorbeeld door een keer helpen bij een evenement of allerhande klusjes in de kantine en op het terrein. Een vereniging kan immers niet zonder vrijwilligers!
Mocht u zich willen aanmelden als vrijwilliger. of wilt hier hier meer informatie over, kunt u contact opnemen met het bestuur via Monique du Bois op info@kcurv.nl .Wij wensen u en uw hond veel plezier tijdens de training!
U bent uw login vergeten
Geef hieronder uw e-mail waarmee u bij ons bekend bent